Puterea Dragostei din 16 septembrie 2019

În sezonul asta schiar au fost și sunt bărbați în casa, respectuoși, cu bun simt și multe alte calități care None e departe de asa ceva. A sta câteva luni în casa și ne-a arătat bărbăția, bărbăția lui consta în denigrarea unei fete de 19 ani asta da bărbăție.

Continuarea si Sezonul 2 revine in cadrul “Puterea dragostei” emisiune ce isi propune impreuna cu frumoasa prezentatoare Andreea Mantea, sa aduca publicului un grup de sase fete si sase baieti care vor locui separat in cadrul competitiei, acestia se vor putea vedea doar cand un mesaj va aparea pe televizor, asta se intampla la inceput pana cand cuplurile se vor forma.

Emisiunea Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi de luni si pana vineri, de la ora 11 si cu o mica pauza de la ora 12, si sambata unde vor avea loc galele in care un concurent este propus sa paraseasca competitia.
Acest show este destinat persoanelor care doresc sa isi gaseasca persoana iubita sau adevarata iubire prin intermediu televiziunii, concurentii se pot vedea si iesi impreuna facandu-si cunoscute absolut toate secretele, emisiunea este filmata in Turcia, si pentru cei care nu stiu publicul este cel care decide cine o sa castige premiul saptamanal.

Concurentii din acest sezon din casa baietilor sunt: Raju, pe numele din buletin Nae Adrian Constantin, Iulian Jucan, Andrei Poptelecan, Florin Rus, Livian Nelson Pop, Alex Turcu.

Loading...

Puterea Dragostei din data de 16 septembrie Integral HD

Concurentele din acest sezon din casa fetelor sunt: Bianca Maria Comanici, Bianca Ioana Micu (Bia), Mariana Susarenko, Ionela Sozariu (Ella), Ligia Dolha (Ligi), Mădălina Mocan (Mădă).
Inca din primele editii, show-ul a avut numeroase certuri si iesiri necontrolate ale concurentilor, fapt ce ii vor dezavantaja la vot, pentru ca tot ce vorbesc sau fac este vazut de catre telespectatori, care vor putea sa critice dur sau nu reactiile acestora.

Dupa cum puteti vedea, emisiunea aduce, dar nu in totalitate cu un alt show matrimonial care a mai fost in Romania pe un alt program si care a fost chiar la un momentdat foarte vizionat, ajungand la sezoane bune, insa de aceasta data in Puterea Dragostei, iubirea si cuplurile vor fi diferiti, vedem daca este posibil ca intr-o perioada scurta de timp sa se nasca adevarate sentimente intre concurenti.

Urmareste, in fiecare zi pe youtube pe canalul oficial de youtube, emisiunea ta preferata, Puterea Dragostei Sezonul 2 Episodul 57 din 16 septembrie 2019

PRIMA PARTE DE LA ORA 11.00.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *