Puterea Dragostei din 11 septembrie 2019

Livian nu prea știe să mintă, le dă dupa cireș, se învârte dupa gard, daca o pupa de 2-3 ori pe Bianca( cred ca asa doar de camere si show),gata, a scăpat nevinovat ca să zic așa, nu prea e solid cuplu sau mai bine zis început de relație, daca eram in locul lui, l-a ce intrebari si mistouri făcea Mantea ieri,pai ieșeam in pana mea din emisiune si ii mai ziceam si vreo doua trei Mantei si coțohârlelor alea două, care numai întărâtau rahatu, ma duceam chiar la Bianca si o luam frumos de mana si le mai si injuram, dar el stătea sa dea explicații de mii de ori,lasă-mă si cu ăsta.

Continuarea si Sezonul 2 revine in cadrul “Puterea dragostei” emisiune ce isi propune impreuna cu frumoasa prezentatoare Andreea Mantea, sa aduca publicului un grup de sase fete si sase baieti care vor locui separat in cadrul competitiei, acestia se vor putea vedea doar cand un mesaj va aparea pe televizor, asta se intampla la inceput pana cand cuplurile se vor forma.

Emisiunea Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi de luni si pana vineri, de la ora 11 si cu o mica pauza de la ora 12, si sambata unde vor avea loc galele in care un concurent este propus sa paraseasca competitia.
Acest show este destinat persoanelor care doresc sa isi gaseasca persoana iubita sau adevarata iubire prin intermediu televiziunii, concurentii se pot vedea si iesi impreuna facandu-si cunoscute absolut toate secretele, emisiunea este filmata in Turcia, si pentru cei care nu stiu publicul este cel care decide cine o sa castige premiul saptamanal.

Concurentii din acest sezon din casa baietilor sunt: Raju, pe numele din buletin Nae Adrian Constantin, Iulian Jucan, Andrei Poptelecan, Florin Rus, Livian Nelson Pop, Alex Turcu.

Loading...

Puterea Dragostei din data de 11 septembrie Integral HD

Concurentele din acest sezon din casa fetelor sunt: Bianca Maria Comanici, Bianca Ioana Micu (Bia), Mariana Susarenko, Ionela Sozariu (Ella), Ligia Dolha (Ligi), Mădălina Mocan (Mădă).
Inca din primele editii, show-ul a avut numeroase certuri si iesiri necontrolate ale concurentilor, fapt ce ii vor dezavantaja la vot, pentru ca tot ce vorbesc sau fac este vazut de catre telespectatori, care vor putea sa critice dur sau nu reactiile acestora.

Dupa cum puteti vedea, emisiunea aduce, dar nu in totalitate cu un alt show matrimonial care a mai fost in Romania pe un alt program si care a fost chiar la un momentdat foarte vizionat, ajungand la sezoane bune, insa de aceasta data in Puterea Dragostei, iubirea si cuplurile vor fi diferiti, vedem daca este posibil ca intr-o perioada scurta de timp sa se nasca adevarate sentimente intre concurenti.

Urmareste, in fiecare zi pe youtube pe canalul oficial de youtube, emisiunea ta preferata, Puterea Dragostei Sezonul 2 Episodul 50 din 11 septembrie 2019

PRIMA PARTE DE LA ORA 11.00.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *