Insula iubirii Sezonul 5 Episodul 1 din 22 Aprilie 2019

Tocmai am vazut reclama emisiunii cu concurentele, doua erau frumusele, alarma suna intruna, Andy era si el pe acolo. Can’t wait!
P.S. presimt ca esenta emisiunii se duce si ramane doar una de promovare a unor “vedetute”.

Cred ca in ultimul sezon au mers persoane hotarate sa se intoarca singure si si insele, ce s-au gandit? Vacanta gratis, ma tavalesc si cu o ispita care in viata reala nici nu s-ar uita la mine si scap si de fraier/a, apoi o sa imi fac și ceva fani cand ajung in tara, sa vedeti dezmat sezonul asta.

Vizioneaza aici Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 1 din 22 Aprilie 2010

Ei sunt curajosii pregatiti sa plece pe drumul cunoasterii, stiind ca doar cei ce iubesc vor putea gasi calea inapoi spre partener. In Thailanda, cele mai puternice ispite masculine si cele mai seducatoare ispite feminine asteapta insa sa demaste in cel de-al patrulea sezon ceea ce concurentii ascund adanc in minte si in suflet! La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.

Loading...

Printre cei inscrisi la casting s-au numarat chiar și cupluri vechi de 50 de ani, dar și perechi în care unul dintre parteneri abia implinise varsta majoratului. In unele dintre perechi, diferențele de varsta dintre parteneri au fost chiar și de 20 de ani, iar în ceea ce priveste problemele invocate de cei care s-au inscris, cele mai frevente sunt comunicarea sau chiar si viata intima.

Cel mai asteptat sezon de pana acum face senzatie inca din primele episoade.
Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 1 continua in aceasta seara de Duminica, 22 Aprilie 2019 de la ora 20:00 pe Antena 1. Patru cupluri isi vor testa fidelitatea, increderea si speranta ca vor rezista separati pe o insula alaturi de 12 ispite. Nu pierdeti in aceasta seara prima editie din cel mai asteptat reality-show, de la ora 20:00.

PARTEA 1

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *