Las fierbinti 19 Februarie 2019 Sezonul 15 Episodul 10

Cel de-al 15-lea sezon Las Fierbinti incepe pe 2019 cu noi forte de comedie, pentru ca avem pe saptamana trei episoade, de la ora 20.30 aventurile din satul fierbinti ne sunt prezentate intr-un mod aparte, reflectand realitatea zilelor noastre si ironizand in acelasi timp conducerea.

Timp de sapte ani, serialul a reusit sa stranga un numar impresionant de fani, aducand trustului pro un rating de invidiat si fiind urmarit de publicul tanar din tara dar si peste hotare, telespectatorii au acum mai multa portie de ras, vor rade si mai mult fata de un singur episod cum era difuzat in anii trecuti, ei vor avea trei episoade.

Urmareste premiera din Las Fierbinti Sezonul 15 Episodul 10 din data de 19 februarie 2019 Integral HD.

Daca va asteptati ca Giani sa se schimbe, ei bine nu este asa, el tot asa continua sa incerce sa devina mai avut si plin de smecherie, vom vedea asta inca de la prima editie unde Giani afla ca in sat vine un baiat ce a fost adoptat in America si acesta isi cauta parinti, iar el profita de ocazie si il minte ca este fratele sau, pentru a mai stoarce ceva banuti de la el.

Loading...

La planul conspiratie participa si prietenul sau Bobita care il ajuta cu vorbe alese sa isi duca la final ideea, si asta nu e tot Vasile primarul intervine si il anunta pe Giani ca presupusul sau frate face parte la casa pe care o are, auzind aceastea Giani se duce acasa si darama casa, special pentru a nu-i da nimic. Firicel si Celentano vor sa plece in concediu, insa aceastia nu au nici un ban, si decid ca o vacanta cu, caruta nu le-ar strica.

Marti, Miercuri si Joi de la 20:30, aventurile fierbintenilor continua astazi 19 februarie 2019, si le vor asigura romanilor buna dispozitie pentru intreaga seara.

EPISOD INTEGRAL.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *