Exatlon Sezonul 3 Episodul 14 din 3 Februarie 2019

Sâmbătă va fi un episod EPIC la Exatlon. Oare vor câștiga războinicii vila? A doua variantă posibilă. Tot faimosii castiga, au scris asa doar pentru a mai atrage public ca, cu razboinicii acestui sezon a scazut rating-ul. O înfrângere umilitoare a razboinicilor sau primul joc de vila câștigat de războinici.

Mi-ar placea ( și cred că tuturor razboinicilor) că jucătorii albaștrii să renască din cenușa,in ciuda producătorilor care i-au ales pe sprânceană.

“Exatlon”, cel mai asteptat si intens reality al momentului isi arunca din nou in lupta Faimosii si Razboinicii, odata cu inceperea celui de-al treilea sezon al show-ului! Din 12 ianuarie, de la ora 20:00, patru zile pe saptamana, de sambata pana marti, telespectatorii vor trai la maximum emotiile competitiei alaturi de noii concurenti, fie ca acestia vor fi in echipa albastra sau in cea rosie.

Sportivi care au adus numeroase medalii Romaniei sau pur si simplu pasionati de sport, in toate formele lui, vor face spectacol pe traseele din Republica Dominicana si se vor lasa descoperiti de milioanele de fani ai show-ului, atat in competitia cu rivalii din echipa adversa, dar si in momentul in care nu mai exista Faimosi si Razboinici, ci doar o singura echipa, luptand sub drapelul Romaniei.

Loading...

Exatlon Sezonul 3 Episodul 14 din 3 februarie 2019

Spiritul de competitie va ajunge la un alt nivel, meciurile internationale, de aceasta data cu echipa Exatlon Ungaria, dar nu numai, anuntandu-se cu adevarat epice.

Calatoria impresionanta a depasirii limitelor va aduce in fata telespectatorilor, ca si pana acum, caractere puternice, slabiciuni firesti, ambitii uriase, dovezi impresionante de prietenie si fairplay, sacrificii majore. La capatul acestor incercari se va alege un singur mare castigator, cel care va primi marele trofeu Exatlon, dar si premiul de 100.000 de Euro. sursa:exatlon.kanald.ro

PRIMA PARTE.


A DOUA PARTE.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *