Bravo ai stil din 7 Februarie 2019 Sezonul 5

In fiecare saptamana are loc cate o gala, unde o concurenta este nominalizata spre eliminare, insa aceasta poate fi sustinuta prin sms ce o sa fie disponibil in timpul emisiunii pe micile ecrane.
Îmi place Corina, dar ce-i mult strică. Și nu mă refer la ținută, ci la faptul că și-a făcut o obișnuință din a cânta.

Sunt mai multe chestii care-i confera acestei fete stil: vestimentatia, talentul, atitudinea – felul in care se transpune in fiecare tinuta pe care o poarta. Chiar daca in gale canta, poate foarte bine sa faca si putina actorie, pentru ca are mult potential, sau pur si simplu sa n-aiba moment: ea insasi este un moment, si oricum, baza a indeplinit-o: vestimentatia este pe masura.

Bravo ai stil 7 FEBRUARIE 2019 Sezonul 5 Episodul 22 HD.


Irina, o combinatie intre feminitate, stil, caracter si buna dispozitie. Eu cred ca ea ar trebui sa fie castigatoare.

Loading...

Acuma nu am nimic cu nimeni, dar eu sunt de parere ca aceasta Corina chiar are resurse calumea pt emisiunea asta! atat resurse materiale, cat si talent – are o voce destul de misto, se pricepe mai mult decat bine sa se imbrace cum trebuie din ce am vazut (acuma 100% nu se imbraca singura si pot sa bag mana in foc, ca din moment ce am zis ca are resurse, e sigur mai mult decat ajutata in privinta asta si nu numai), stie sa iasa in evidenta si face asta prin calitati si nu prin certuri cum fac altele, nu se axeaza pe conflicte, in votul publicului nu stiu ce loc ocupa/procent sau nu am vazut eu, dar in concluzie eu unul o vad in finala, si nu m-ar mira sa si castige. Acuma Dumnezeu cu mila.

Tot ce am scris aici e strict parerea mea, si i-as ruga pe cei / cele care vor sa faca pe interesantii / interesantele pe aici prin a-mi raspunde in mod ironic la postare, sa se abtina pentru ca nu ma impresioneaza cu nimic ironiile si tentativele cuiva de a face pe “interesantul / a”. E un grup pana la urma, si fiecare are pe deplin dreptul de a-si spune parerea, ca despre asta e vorba pana la urma. Terminati cu ironiile si cu incercarile de a intra in certuri ca asa ati vazut voi in emisiune ca da bine si ca astfel cumva reusiti si voi sa iesiti in evidenta pe aici, ca nu tine. Cel putin, nu cu mine.
Urmareste aici fiecare episod din emisiunea ta Bravo ai stil Sezonul 5 Episodul 22 transmisa in data de 7 februarie 2019 la calitate superioara si in format integral.

EDITIE INTEGRALA.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *