Puterea Dragostei 16 ianuarie 2019 Episodul 51

Puterea dragostei

Toti, din casa, o urasc pe Bianca, fac strategii arunca in ea cu noroi, de abia asteapta sa faca un pas gresit pentru a putea fi descalificata. O ignora cand e prezenta, o barfesc pe la spate. Pe urma se intreaba de ce are atata sustinere de la public. Am sa va dau eu cateva motive, ne place sinceritatea, naivitatea si faptul ca inca are incredere in oameni ca voi, cei din casa.O jigniti in fiecare zi si ea continua sa incerce sa faca pace cu voi. Ii rastalmaciti orice cuvant, orice gest, daca tace e proasta,daca vorbeste e falsa. Noi, de acasa, vedem toate acestea..Si de aceea te iubim copil frumos…experienta din casa te va face sa cresti, sa intelegi ca si in viata reala succesul va starni mereu invidia celorlalti, te va invata ca prietenii adevarati trebuie alesi cu grija, ca dragostea e mai mult decat fluturi in stomac, ca un barbat daca te iubeste va lupta pentru tine…Nu uita, nu esti singura..noi suntem cu tine pana la final.

Revine “Puterea dragostei” emisiune ce isi propune impreuna cu frumoasa prezentatoare Andreea Mantea, sa aduca publicului un grup de sase fete di sase baieti care vor locui separat in cadrul competitiei, acestia se vor putea vedea doar cand un mesaj va aparea pe televizor, asta se intampla la inceput pana cand cuplurile se vor forma.

Emisiunea Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi de luni si pana vineri, de la ora 11 si cu o mica pauza de la ora 12, si sambata unde vor avea loc galele in care un concurent este propus sa paraseasca competitia.
Acest show este destinat persoanelor care doresc sa isi gaseasca persoana iubita sau adevarata iubire prin intermediu televiziunii, concurentii se pot vedea si iesi impreuna facandu-si cunoscute absolut toate secretele, emisiunea este filmata in Turcia, si pentru cei care nu stiu publicul este cel care decide cine o sa castige premiul saptamanal.

Concurentii din acest sezon din casa baietilor sunt: Cristian Sorin Cozma, Adrian Iancu, Daniel Ilie Manea, Adrian Constantin Cristea (Adelin), Georgian Madalin Ion si Valentin Gheorghe Ion.

Puterea Dragostei Sezonul 1 din data de 16 ianuarie 2019 Integral HD

Concurentele din acest sezon din casa fetelor sunt: Bianca Maria Comanici, Raluca Marina Gheorghe, Rafaela Silvia Marcas, Raluca Maria Munte, Nina Stefania Urecheanu si Viorela Maia Mihailescu.

Loading...

Inca din primele editii, show-ul a avut numeroase certuri si iesiri necontrolate ale concurentilor, fapt ce ii vor dezavantaja la vot, pentru ca tot ce vorbesc sau fac este vazut de catre telespectatori, care vor putea sa critice dur sau nu reactiile acestora.

Dupa cum puteti vedea, emisiunea aduce, dar nu in totalitate cu un alt show matrimonial care a mai fost in Romania pe un alt program si care a fost chiar la un momentdat foarte vizionat, ajungand la sezoane bune, insa de aceasta data in Puterea Dragostei, iubirea si cuplurile vor fi diferiti, vedem daca este posibil ca intr-o perioada scurta de timp sa se nasca adevarate sentimente intre concurenti.

Urmareste, in fiecare zi pe youtube pe canalul oficial de youtube, emisiunea ta preferata, Puterea Dragostei Sezonul 1 Episodul 51 din 16 ianuarie 2019

EPISODUL este COMPLET.

Loading...

2 comments

  1. Jador Reply

    Cine e și asta jadore? Pana acum urâți țiganii asa ca ați mai adus unul.. Sa facă și mai mult circa decât Adriano.

  2. Alina Reply

    Bianca este preferata multora. Deci slabe șanse sa mai fie o alta preferata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *