Povestea noastra Episodul 5 din 7 Ianuarie 2019

O telenovela plina de suspans si de comedie incepe din acest an numai la Kanald, serial turcesc „Povestea noastra”, o productie fascinanta care descrie viata unei familii greu incercate, in care iubirea isi face loc pentru a compensa, oarecum, loviturile unui destin ce pare potrivnic.

Filiz, o tanara ambitioasa, este o adevarata mama pentru fratiorii mai mici. Tanara preia fraiele intretinerii familiei numeroase, cu responsabilitati cu mult peste cele tipice varstei sale, dupa ce mama lor ii abandoneaza. Isi face datoria din iubire si nu se plange de nimic, in ciuda comportamentului deviant al tatalui lor, alcoolic, Fikri (interpretat de Reha Ozcan).

Povestea noastra Episodul 5 din 7 Ianuarie 2019 Integral HD

Fanii serialelor turcesti vor avea placerea sa se reintalneasca, prin intermediul micilor ecrane, cu frumoasa si talentata Hazal Kaya, („Feriha” si „Iubire ascunsa”) interpretand-o pe Filiz, persponajul central feminin.

Loading...

Nu ratati, incepand din 1 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, telenovela „Povestea noastra”, o emotionanta incursiune in viata unei familii sarace.

EPISOD CU TRADUCERE VA FI PUS IMEDIAT.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *