Fructul Oprit 30 Ianuarie 2019 Sezonul 2 Episodul 20

Fructul Oprit Sezonul 2

Saracul Ioan, ce trist sa simtit atunci cand a plecat Mama lui, iar el vroia sa stea cu Ana, dar Alex vroia sa demonstreze ca el nu si-a revenit si a cazut! Asa ca Ana o fata sufletista a fugid de indata, si asa Ioan sa simtit prost si trist!

Serial Romanesc FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2, de mare succes care a avut un impact puternic asupra telespectatorilor inca de la primele episoade din primul sezon, acesta a continuat cu un numar limitat de episoade dar cu o actiune ampla si care reflecta realitatea zilelor noastre.

O poveste de dragoste intre doi tineri care este tot timpul sabotata de catre toti apropiatii lor, fara prea multe cuvinte este o telenovela de exceptie si este difuzata doar o singura data pe saptamana de catre postul tv Antena1, de la ora 20, in fiecare seara de miercuri.

Fructul Oprit 30 ianuarie 2019 Sezonul 2 Episodul 20 Integral HD

Telenovela cu sezonul 2 Fructul Oprit va suferi in aceasta iarna o intrerupere a difuzarii din motive inca necunoscute si continua cu acelasi sezon, difuzarea episoadelor ramase incepand cu anul 2019, lucru ce va face fanii acestui serial foarte nerabdatori si plini de entuziasm, ducand astfel ratingul de urmarire tot mai sus.

Loading...

Daca pana acum povestea dintre Ioan si Ana a fost una platonica, care in incercarile sale timide de a o cuceri si de a-i spune Anei sentimentele sale nu a reusit, cu siguranta ce vom vedea de acum inainte o sa ne multumeasca, ca in orice cuplu normal, situatiile prezentate fac parte a realitatii si evidentiaza caracterul fiecarei persoane in parte, ce ar fi fost daca intamplarile erau pe repede inainte? Se pierdea tot farmecul din scenariu si devenea plictisitor de a mai fi urmarit.

Asa cum am putut vedea, doua vesti noi au deschis mintile celor doua familii rivale, adevarul pe care l-au aflat vor schimba in episoadele ce vor urma sirul intamplarilor, dar oare acestea vor fi schimbare in bine?

Nu rata, fiecare episod din acest serial minunat, si daca ai facut-o, nu-i nimic, aici aveti in reluare Fructul Oprit Sezonul 2 Episodul 20 transmis in data de 30 ianuarie 2019 la calitate superioara si in format integral.

EPISODUL INTEGRAL.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *