Fructul Oprit 16 Ianuarie 2019 Sezonul 2 Episodul 18

fructul oprit

Astazi revine fructul oprit si vedem daca cei doi indragostiti au reusit sa traiasca in urma accidentului suferit.
Serial Romanesc FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2, de mare succes care a avut un impact puternic asupra telespectatorilor inca de la primele episoade din primul sezon, acesta a continuat cu un numar limitat de episoade dar cu o actiune ampla si care reflecta realitatea zilelor noastre.

O poveste de dragoste intre doi tineri care este tot timpul sabotata de catre toti apropiatii lor, fara prea multe cuvinte este o telenovela de exceptie si este difuzata doar o singura data pe saptamana de catre postul tv Antena1, de la ora 20, in fiecare seara de miercuri.

Fructul Oprit 16 ianuarie 2019 Sezonul 2 Episodul 18 Integral HD

Telenovela cu sezonul 2 Fructul Oprit va suferi in aceasta iarna o intrerupere a difuzarii din motive inca necunoscute si continua cu acelasi sezon, difuzarea episoadelor ramase incepand cu anul 2019, lucru ce va face fanii acestui serial foarte nerabdatori si plini de entuziasm, ducand astfel ratingul de urmarire tot mai sus.

Daca pana acum povestea dintre Ioan si Ana a fost una platonica, care in incercarile sale timide de a o cuceri si de a-i spune Anei sentimentele sale nu a reusit, cu siguranta ce vom vedea de acum inainte o sa ne multumeasca, ca in orice cuplu normal, situatiile prezentate fac parte a realitatii si evidentiaza caracterul fiecarei persoane in parte, ce ar fi fost daca intamplarile erau pe repede inainte? Se pierdea tot farmecul din scenariu si devenea plictisitor de a mai fi urmarit.

Loading...

Asa cum am putut vedea, doua vesti noi au deschis mintile celor doua familii rivale, adevarul pe care l-au aflat vor schimba in episoadele ce vor urma sirul intamplarilor, dar oare acestea vor fi schimbare in bine?

Nu rata, fiecare episod din acest serial minunat, si daca ai facut-o, nu-i nimic, aici aveti in reluare Fructul Oprit Sezonul 2 Episodul 18 transmis in data de 16 ianuarie 2019 la calitate superioara si in format integral.

Episodul imediat…

Loading...

3 comments

  1. Ionel Reply

    Deci nu o sa moara, insa va ramane in carut o perioada don ce am putit vedea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *