Puterea dragostei 6 Decembrie 2018 Episodul 16

Disputele din casa se tin lant, nici fetele dar nici baietii nu sunt rezervati, isi arunca vorbe fara sa le cantareasca valoarea si efectul pe care acestea le lasa in urma.

Revine “Puterea dragostei” emisiune ce isi propune impreuna cu frumoasa prezentatoare Andreea Mantea, sa aduca publicului un grup de sase fete di sase baieti care vor locui separat in cadrul competitiei, acestia se vor putea vedea doar cand un mesaj va aparea pe televizor, asta se intampla la inceput pana cand cuplurile se vor forma.

Emisiunea Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi de luni si pana vineri, de la ora 10 si cu o mica pauza de la ora 13, si sambata unde vor avea loc galele in care un concurent este propus sa paraseasca competitia.
Acest show este destinat persoanelor care doresc sa isi gaseasca persoana iubita sau adevarata iubire prin intermediu televiziunii, concurentii se pot vedea si iesi impreuna facandu-si cunoscute absolut toate secretele, emisiunea este filmata in Turcia, si pentru cei care nu stiu publicul este cel care decide cine o sa castige premiul saptamanal.

Concurentii din acest sezon din casa baietilor sunt: Cristian Sorin Cozma, Adrian Iancu, Daniel Ilie Manea, Adrian Constantin Cristea (Adelin), Georgian Madalin Ion si Valentin Gheorghe Ion.

Puterea Dragostei Sezonul 1 Episodul 16 din data de 6 decembrie 2018 Integral HD

Concurentele din acest sezon din casa fetelor sunt: Bianca Maria Comanici, Raluca Marina Gheorghe, Rafaela Silvia Marcas, Raluca Maria Munte, Nina Stefania Urecheanu si Viorela Maia Mihailescu.

Loading...

Inca din primele editii, show-ul a avut numeroase certuri si iesiri necontrolate ale concurentilor, fapt ce ii vor dezavantaja la vot, pentru ca tot ce vorbesc sau fac este vazut de catre telespectatori, care vor putea sa critice dur sau nu reactiile acestora.

Dupa cum puteti vedea, emisiunea aduce, dar nu in totalitate cu un alt show matrimonial care a mai fost in Romania pe un alt program si care a fost chiar la un momentdat foarte vizionat, ajungand la sezoane bune, insa de aceasta data in Puterea Dragostei, iubirea si cuplurile vor fi diferiti, vedem daca este posibil ca intr-o perioada scurta de timp sa se nasca adevarate sentimente intre concurenti.

Urmareste, in fiercare zi pe lifestyleon, un blog care iti aduce zilnic emisiunea ta preferata, astazi numai in Puterea Dragostei Sezonul 1 Episodul 16 din 6 decembrie 2018 la cateva minute dupa difuzarea de pe micile ecrane, in format complet.

EPISOD COMPLET.

Loading...

2 Replies to “Puterea dragostei 6 Decembrie 2018 Episodul 16”

    1. Marcela, vezi ca atunci cand dai play sunetul este pe mut, trebuie sa dai tu pe player de pe mut, este o iconita cu sunet si este taiat, incearca si vei reusi.;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *