Las Fierbinti Sezonul 14 Episodul 26 din 6 Decembrie 2018

Celentano – cel mai reuşit personaj de departe. Oriunde este un alcolistu satului deplin conştient de el însuşi, cu sclipiri “dă om inteligent”, cu ieşiri care te lasă masca, furios dar fără să poată face rău , care dă vina pe sotie pentru tot raul din lumea lui dar la care dă fuga în patru labe mahmur fiind a 2 zi.
Pentru ca-i place Grecia si turismul pe care il ofera , actorul Adrian Văncică a ales sa-si duca familia in aceasta vara intr-o vacanta in insula Kefalonia.

Las Fierbinti Sezonul 14 Episodul 26 online 6 Decembrie 2018 Integral HD

Un nou serial românesc, o comedie clasic românească începe de la ora 20:30 pe ProTv. Serialul se numeşte Las Fierbinţi şi este o comedie autentică cu un subiect specific românesc. În primul episod de joi, în localitatea Fierbinţi alegerile pentru desemnarea primarului se apropie, iar viceprimarul Vasile doreşte să-i ia locul actualului primar, Mitică. Vasile încearcă să-l convingă pe Mitică să renunţe la scaunul de primar încă de pe acum, însă acesta nu reuşeşte. Vasile văzând că nu poate să-l convingă, se hotărăşte să candideze pentru postul de primar, are şi o strategie, să fraudeze alegerile cu ajutorul lui Bobiţă, Giani şi Dorel. Într-un final, Mitică, Vasile, Bobiţă şi Giani constată că se construieşte în localitate o autostradă şi asta pentru că Mitică a semnat ca o parte din autostradă să treacă prin localitatea Fierbinţi.

Mihai Margineanu,joacă cel mai bine dintre toți actorii, la ceilalți am mai vazut mici ezitari dar la el toate episoadele pe care le am văzut eu, mult profesionalism.

Loading...

Te invitam sa urmaresti un nou episod din cea mai spumoasa comedie de la tv, serialul LAS FIERBINTI SEZONUL 14 EPISODUL 26, serial care marti 6 decembrie 2018 te asteapta de la orele 20:30 la protv cu un o noua doza de ras. Asa ca nu rata o seara alaturi de celebrii LAS FIERBINTI si aventurile lor pline de haz, totul pe Protv.

EPISODUL COMPLET.


VARIANTA 2 / SERVER 2.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *