Primary Navigation

Social Navigation

Intr-o alta viata

Intr-o alta viata Episodul 91-92-93 din 7 Decembrie 2018

Seriale

Jhanvi (intr-o alta viata) este surprinsă că mama ei crede că Aditya este cea mai potrivită persoană pentru ea, deși este mult mai în vârstă decât ea și are doi copii. Jhanvi explică faptul că nu poate fi a doua femeie din viața vreunui om și îi reamintește mamei sale cum sa simțit când tatăl ei sa căsătorit cu o altă femeie.

Mama lui Jhanvi, totuși, se incapataneaza la decizia ei și adaugă că Aditya este alegerea ei pentru fiica ei.

Aditya se pierde în gânduri despre copiii săi. Apoi, Baba intră în cameră și îi întreabă despre gândurile sale daca a se va căsători din nou. Jhanvi sosește și se hotărăște să isi d dezvăluie sentimentele pentru Aditya. Ea aude conversația lui Aditya cu Baba.

Ea îl aude zicand că nu are loc în inima lui pentru nimeni și vrea să-și dea viața copiilor săi. Jhanavi se întoarce acasă complet spulberată de cuvintele lui Aaditya.

Aditya Jindal este personajul principal din telenovela, care are tot ce si-ar putea dori, dar a facut alegerea gresita, sfarsitul unei casnicii e doar inceputul iubirii adevarate, intr-o alta viata.
Avand parte de o femeie foarte rea si plina de egoism pe nume Nisha, acesta a vrut initial sa se desparta de ea insa numei cele doua fete ale sale Chinni Jindal și Binni Jindal fac, ca el sa stea alaturi de ea.

Serialul prezinta o poveste plina de intriga, dragoste si ura, Adi o intalneste putin mai tarziu pe Jhanvi de care prinde mare drag si pe care o respecta foarte mult, insa are si un semtiment fata de aceasta.

Loading...

Intr-o alta viata Episoadele 91-92-93 din 7 Decembrie 2018

Nu trece multa vreme si Aditya decide sa dea divort de Nisha femeia care i-a pricinuit foarte mult rau si decide sa inceapa un nou capitol alaturi de cealalta femeie pe care a stimat-o inca de cand a vazut-o si la care gaseste liniste si dragostea de care acesta are nevoie pe nume Jhanvi.

Cu toate acestea femeia care a facut atata rau Nisha nu se opreste aici si incepe o razbunare crunta impotriva acestuia, incepe sa-i faca rau tatalui lui Aditya pe care il maltrateaza si de care acesta prinde o teama, insa el nu doreste sa-i spuna lui Aditya adevarul si telenovela continua o adevarata poveste de viata.

Aici poti urmari in fiecare dupa-amiaza incepand cu ora 16.30 catre trei episoade, cu durata de 30 minute fiecare in fiecare zi, disponibile aici imediat dupa intervalul orar de difuzare.

In aceasta seara ruleaza Intr-o alta viata Episodul 91-92-93 din 7 Decembrie 2018 in format integral si HD, disponibil in aceasta seara.

Actualizare!

VARIANTA 1 / EPISOD COMPLET

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *