Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 20 din 2 Decembrie 2018 HD

insula

Marinela, tanara venita in Thailanda sa-si distruga relatia! De cum a pus piciorul pe insula, Marinela a vanat orice ocazie ca sa poata sa se desfete fara opreliste langa niste barbati la care pana atunci doar ii visa.

Invatata sa tradeze si sa fie atinsa si dezmierdata, fata stia ca aici macar, barbatii pe care ii va alege ii vor face voia. Dupa ce s-a giugiulit cu George, fara teama de ce ar putea spune Iulian, tinerei i s-a parut ca ispita nu este atat de rea cum si-o dorea.

Profitand de reactia neasteptata a baiatului care o saruta pe Irina, satul sa-i suporte tradarile, Marinela se considera indreptatita sa se lase condusa de pornirile carnale si mai tare. Desfranarea voita a tinerei este evidenta pentru toata lumea. Si daca concurentele picate in ispita in sezoanele trecute au ajuns la s**, mai mult fara sa gandeasca, baute, manipulate, poate chiar dopate cum sustin unii sau din razbunare, tot ce face tanara este gandit meticulos.

Faptul ca nu i-a permis lui Cristi sa o f***, ei i se pare o mare realizare. Dar omul simplu a inteles ca aceasta concurenta face parte din randul persoanelor de moravuri usoare, care asta fac si-n viata reala. Daca o astfel de parasuta devine model peste noapte pentru cei ce o urmaresc si nu numai, realizati si voi spre ce ne indreptam.

Parerea mea este ca in goana dupa audienta si antena 1 aluneca spre hilar, facand tot mai multe vedete persoane de cea mai joasa speta, la care nu ar trebui sa ne uitam ,”nici cu fundul”!

Loading...

Vizioneaza aici Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 20 din 2 Decembrie 2018

Ei sunt curajosii pregatiti sa plece pe drumul cunoasterii, stiind ca doar cei ce iubesc vor putea gasi calea inapoi spre partener. In Thailanda, cele mai puternice ispite masculine si cele mai seducatoare ispite feminine asteapta insa sa demaste in cel de-al patrulea sezon ceea ce concurentii ascund adanc in minte si in suflet! La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.

Cel mai asteptat sezon de pana acum face senzatie inca din primele episoade.

Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 20 continua in aceasta seara de Duminica, 2 Decembrie 2018 de la ora 20:00 pe Antena 1. Patru cupluri isi vor testa fidelitatea, increderea si speranta ca vor rezista separati pe o insula alaturi de 12 ispite. Nu pierdeti in aceasta seara cea de-a 20-a si ultima editie din cel mai asteptat reality-show, de la ora 20:00.

PRIMA PARTE


A DOUA PARTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *