Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 21 din 9 Decembrie 2018

Dar vedem astazi Insula iubirii, si am și eu o nelămurire , de ce concurenții din primul sezonu nu vin sa se afirme ? Ei de ce nu vin sa spuna adevarul așa cum o face donșoara Elena acuma? Și de ce numai donșoara Elena este revoltata pt cele petrecute in Thailanda , ea și Grosu.
O sa încep sa cred tot ce spune ea, când o sa aud mai mulți concurenți ca o susțin! Dar nu concurenții precum, Grosu , Hannelore și etc.

Asadar, dupa ce m-au obosit si plictisit declaratiile fostilor concurenti despre emisiune,am ajuns la concluzia ca: si-au aratat caracterul lor ( ex Razvan , care a fost filmat cu camera ascunsa inainte sa ajunga pe insula..si stim cu totii ca nu a fost nici o diferenta intre acea filmare si restul imaginilor de pe insula – caracter 1-1) si ca sunt, de fapt, niste oameni foarte slabi din moment ce ti se sugereaza sa faci ceva si tu executi imediat ( pana la urma ,ati citit acel contract nenorocit inainte..daca e asa grav ce scrie acolo, de ce l-ati mai semnat?? sau si la asta ati fost obligati ?)

Vizioneaza aici Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 21 din 9 Decembrie 2018

Nu are cum sa te sfatuiasca cineva sa faci vreo ceva cu unul care il cunosti de o saptamana, sa fim seriosi, da in penibil si ea, nu o fi tot adevarat, se baga alte raspunsuri dar nu te poate obliga cineva sa intretii relatii daca nu vrei chiar daca iti arata imagini cu iubitul tau facand, daca nu esti genul ala de femeie nu o faci.

Dar cine a zis ca e regizata emisiunea? Nu poti “regiza” un cuplu. Nu e regizata, dar pe alocuri, se intervine, iar asta e evident. La fel de evident mi se pare si faptul ca producatorii lucreaza cu materialul concurentilor, pentru ca daca x sau y nu ar reactiona sau actiona in anume feluri, nu ar avea nici ei ce prezenta.

Pana mea, mi se pare credibil ca producatorii vietii se dau prieteni cu tine, exemplu faza cu Cati unde i-au spus sa stea linistita, ca nu o sa se dea la tv ce a povestit cu Cristi la inceput. Nici mie nu imi place Hanne, imi e chiar antipatica, insa s-a ajuns super departe cu mesaje si comentarii degradante. Adevarul chiar e undeva la mijloc.

Nu ma intereseaza daca e regizat. E un show si ma uit la un show. Comentez ceea ce vad, nu ceea ce spuneti voi ca se intampla cu adevarat. Oamenii comenteaza filme artistice la care se trag n duble si e ok si asa( vezi cazul Titanic).

Loading...

Ei nu au fost rapiti din pat si dusi acolo ci ar fi trebuit SA ISI ASUME. Au avut de castigat( si vor mai avea) asadar trebuie sa aiba si de pierdut. Ce atata tevatura. Aha, vor si..si cu sufletul in rai?

Ei sunt curajosii pregatiti sa plece pe drumul cunoasterii, stiind ca doar cei ce iubesc vor putea gasi calea inapoi spre partener. In Thailanda, cele mai puternice ispite masculine si cele mai seducatoare ispite feminine asteapta insa sa demaste in cel de-al patrulea sezon ceea ce concurentii ascund adanc in minte si in suflet! La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.

Cel mai asteptat sezon de pana acum face senzatie inca din primele episoade.

Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 21 continua in aceasta seara de Duminica, 9 Decembrie 2018 de la ora 20:00 pe Antena 1. Patru cupluri isi vor testa fidelitatea, increderea si speranta ca vor rezista separati pe o insula alaturi de 12 ispite. Nu pierdeti in aceasta seara cea de-a 20-a si ultima editie din cel mai asteptat reality-show, de la ora 20:00.

PARTEA 1


PARTEA 2

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *