Exatlon Sezonul 2 Episodul 70 din 9 Decembrie 2018

Daca este duminica, atunci reincepem noua lupta, vedem cine o sa fie eliminat si care o sa fie favoritul saptamanii.

Prima competitie care a adus pe micile ecrane ce nu s-a vazut pana acum. Concurentii acestui show sunt pusi la incercari grele si probe care le vor testa abilitatile la cele mai inalte cote. Exatlon Romania este dedicat vedetelor si oamenilor simplii care cred ca aventura si actiunea se poate imbina placut impreuna cu provocarea, creand astfel mediul perfect pentru: intrigi, concurenta neloiala si competitie la cele mai inalte cote.

Pe langa acest fapt fiecare concurent are posibilitatea de a castiga puncte personale dar si echipei, de-a lungul competitiei numerosi participanti la emisiune au avut parte de aventura vietii lor, si unii dintre ei au spus chiar ca nu mai vor repeta aceasta experienta pentru ca este mult cu peste puterile fizice ale lor.

Avand in vedere faptul ca primul sezon a fost declarat un real succes, se continua si de aceasta data al doilea sezon, iar castigatorii de anul trecut si concurentii cei mai apreciati au acum posibilitatea de a reveni in competitie ca si antrenori, fiecare isi vor alege cate o echipa de care se vor ocupa sa-i invete tehnici noi si metode prin care sa-si invinga adversarii, nu stim cat de bucurosi vor fi concurentii, insa cert este ca experienta intr-un astfel de concurs de poate vedea.

Loading...

Exatlon Sezonul 2 Episodul 70 din data de 9 decembrie 2018

Echipele actuale sunt formate din urmatorii concurenti, din echipa Razboinicilor avem: lulian Pitea, Ana Taran, Beatrice Olaru, Naomi Musca, Calin Novacescu, Ciprian Silasi, Corina Petrut, Alin Andronic, Ana-Maria Otvos, Doru Mesesan. Din echipa Faimosilor: Ana Georgescu, Silvia Stroescu, Cristi Pulhac, Mirel Dragan, Adrian Blidaru, Lili Sandu si What’s UP, Monica Rosu, Cristina Nedelcu, Yamato Zaharia.
Concurentii din acest sezon dupa cum putem vedea sunt vedete ale caror nume sunt destul de rezonabile, si care au avut posibilitatea de a dovedi fanilor ca sportul este cel care ii poate sustine.

Asadar nu rata in fiecare seara de miercuri pana duminica, cate un episod din Exatlon Romania Sezonul 2, care cu siguranta cateva ore te va tine in fata micului ecran.

In aceasta seara ruleaza Exatlon Sezonul 2 Episodul 70 din 9 Decembrie 2018 in format integral si HD, disponibil in aceasta seara la cateva minute dupa difuzare.

PARTEA 1


PARTEA 2

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *