Chefi la cutite 25 Decembrie 2018 Sezonul 6 Editia 18

Aseara un concurent a parasit competitia Chefi la cutite, acesta a avut o sansa asigurata primind ce la chefi cutitul de aur pe care l-a refuzat, astazi proba cu deser l-a trimis acasa.

Cea mai tare competitie culinara din cate a putut exista, Chefi la cutite, adusa de catre postul de televiziune Antena1 chiar aici pentru a delecta pe totii fanii acestui tip de show.

Inca de la primele sezoane acest show culinar si-a facut propriul nume daca pot spune asa pentru ca de-a lungul timpului si a tuturor editiilor a reusit sa scoata adevarati bucatari, pana acum cinci concurenti au reusit sa-si vada visul implinit, competitia a fost una grea, plina de probe, si stres la care nu multi rezista.

Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 18 din 25 Decembrie 2018 Online

Insa chiar si asa, daca doresti cu orice pret sa reusesti trebuie sa treci prin probele puse in joc, iar rasplata cu siguranta va fi si pe masura, calitatile adevarate de bucatar sunt recunoscute imediat de catre cei trei chefi, care au ramas neschimbati inca de la inceput.

Loading...

Daca pana acum concurentii veneau cu ideea ca bucataria este o arta, ei bine, Chefi la cutite sezonul 6 le arata ca arta nu se poate manca, deci bucataria este mai mult decat o arta, ea este o pasiune si o munca foarte grea pe care nu multi o poate duce, bucataria trebuie respectata pentru ca manacare pregatita de tine sa poata fi apreciata de catre oamenii care se bucura de ea.

In aceasta seara continua competita, Chefi la cutite sezonul 6 vine cu Episodul 18 si ne este adus in casele noastre de catre antena 1, in fiecare zi de luni si marti de la ora 20.00, astazi 25 decembrie 2018, o noua editie plina de curaj si munca pentru a demonstra ceea ce pot, concurentii fac orice le sta in cale sa fie cat mai apreciati de catre cei trei jurati.

Episod Integral.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *