Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 19 – 25 Noiembrie 2018

insula

Pana acum, au fost foarte multe faze care au lasat o impresie mai putin placuta telespectatorilor, concurentii au dus o adevarata lupta interioara cu nervii si stresul la care acest show i-a supus, gandul ca nu stii ce face persoana de langa tine pe o alta insula si in preajma unor ispite cu scopul unic de a descoperi punctele slabe intr-o relatie, fac si mai interesanta experienta.

Daca pana acum cuplurile care au intrat in competitie erau aproape suta la suta siguri ca relatia lor este una de durata, in fiecare sezon vedem ca de fapt pe langa iubire si dragoste fata de partenerul de viata mai intervine si obisnuinta, iar atunci cand unele probleme sunt acoperite de simpla obisnuinta, nemultimirile inlocuiesc iubirea, si cand iubire nu mai este, atunci ramane loc de ispitire.

Lucru pe care ispitele masculine din show il cauta in relatiile toxice pentru a-l evidentia, asta pentru a nu trai intr-o continua minciuna o vreme indelungata, pe de alta parte, sunt si barbati care nu accepta adevarul si femei care stiu sa mascheze si sa se foloseasca de orice pentru a ascunde adevarul.

Vizioneaza aici Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 19 din 25 Noiembrie 2018

Ei sunt curajosii pregatiti sa plece pe drumul cunoasterii, stiind ca doar cei ce iubesc vor putea gasi calea inapoi spre partener. In Thailanda, cele mai puternice ispite masculine si cele mai seducatoare ispite feminine asteapta insa sa demaste in cel de-al patrulea sezon ceea ce concurentii ascund adanc in minte si in suflet! La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.

Cel mai asteptat sezon de pana acum face senzatie inca din primele episoade.

Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 19 continua in aceasta seara de Duminica, 18 Noiembrie 2018 de la ora 20:00 pe Antena 1. Patru cupluri isi vor testa fidelitatea, increderea si speranta ca vor rezista separati pe o insula alaturi de 12 ispite. Nu pierdeti in aceasta seara cea de-a 18 a editie din cel mai asteptat reality-show, de la ora 20:00.

Loading...

PRIMA PARTE

A DOUA PARTE

A TREIA PARTE

Loading...

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *