Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 18 – 18 Noiembrie 2018

insula

V-as mai zice una, dar apoi o sa credeti ca am ceva cu Mirela. Dar va inselati, nu am nimic cu nici un concurent, ci din contra, vreau sa-i felicit; au fost niste actori minunati.
Acum sa trec la subiect – Mirela: – Hanne i-ai facut tu ceva lui Andi de s-a indragostit!!!!
Dar, tu nebuna mica ce i-ai facut lui Mircea de s-a indragostit?

Văd ca majoritatea nu fac diferența între viața publica și privată. Ce au făcut ei acasă e viața lor privată (înșelat,bătut,scuipat etc) , iar public înseamnă CEEA CE FAC EI IN EMISIUNE! Exprimați va părerea despre ceea ce fac in emisiune. Nu mai jigniți aiurea concurenții, ca viața majorității de aici de pe grup dacă o punem pe un ecran arată la fel. In mare parte toți trecem prin astfel de lucruri….. dar e usor sa îți dai cu părerea când stai pe canapea in fata tv-ului mâncând cipsuri.

Vizioneaza aici Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 18 din 18 Noiembrie 2018

Ei sunt curajosii pregatiti sa plece pe drumul cunoasterii, stiind ca doar cei ce iubesc vor putea gasi calea inapoi spre partener. In Thailanda, cele mai puternice ispite masculine si cele mai seducatoare ispite feminine asteapta insa sa demaste in cel de-al patrulea sezon ceea ce concurentii ascund adanc in minte si in suflet! La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.

Loading...

Cel mai asteptat sezon de pana acum face senzatie inca din primele episoade.

Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 18 continua in aceasta seara de Duminica, 18 Noiembrie 2018 de la ora 20:00 pe Antena 1. Patru cupluri isi vor testa fidelitatea, increderea si speranta ca vor rezista separati pe o insula alaturi de 12 ispite. Nu pierdeti in aceasta seara cea de-a 18 a editie din cel mai asteptat reality-show, de la ora 20:00.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *