Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 17 – 11 Noiembrie 2018

insula

Dacă Antena 1 ar face o emisiune despre bârfele și prostiile pe care le debitati pe acest grup, mulți dintre voi ati ieși mult mai prost fata de cei de la tv.

Cel mai prost și des întâlnit comentariu văzut aici: “a vrut sa fie persoana publica, pai sa fie” , de când dacă ești persoana “publica” ai tu(membru al acestui grup) dreptul sa ii comentezi alegerile și trăirile cuiva pana la aceasta emisiune? Sau aspectele fizice și/sau materiale? Amuzant e ca cei care au astfel de comentarii au poze la profil cu clasicul covor “răpirea din serai” pe perete.

Pe grupul asta toată lumea e roz, e pe alta religie și nici unul nu a greșit in viața. Toți sunteți perfecti, foarte frumoși si atenți cu cei din jurul vostru, va invidiază și Dumnezeu.

Încercați sa comentați obiectiv despre lucrurile pe care concurenții le fac in emisiune, nu ca ăla e sărac, ca ăla e urat, ca ăla o are mică sau mare.

Nu va mai dați ceea ce nu sunteți, in spatele calculatorului, știind ca nimeni nu va poate demasca adevarata realitate pe care o trăiți.
Ca sa ajungi sa participi la o astfel de emisiune îți trebuie curaj, care la mulți de aici va lipsește.

Loading...

Văd ca majoritatea nu fac diferența între viața publica și privată. Ce au făcut ei acasă e viața lor privată (înșelat,bătut,scuipat etc) , iar public înseamnă CEEA CE FAC EI IN EMISIUNE! Exprimați va părerea despre ceea ce fac in emisiune. Nu mai jigniți aiurea concurenții, ca viața majorității de aici de pe grup dacă o punem pe un ecran arată la fel. In mare parte toți trecem prin astfel de lucruri….. dar e usor sa îți dai cu părerea când stai pe canapea in fata tv-ului mâncând cipsuri.

Vizioneaza aici Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 17 din 11 Noiembrie 2018

Ei sunt curajosii pregatiti sa plece pe drumul cunoasterii, stiind ca doar cei ce iubesc vor putea gasi calea inapoi spre partener. In Thailanda, cele mai puternice ispite masculine si cele mai seducatoare ispite feminine asteapta insa sa demaste in cel de-al patrulea sezon ceea ce concurentii ascund adanc in minte si in suflet! La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.

Cel mai asteptat sezon de pana acum face senzatie inca din primele episoade. Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 17 continua in aceasta seara de Duminica, 11 Noiembrie 2018 de la ora 20:00 pe Antena 1. Patru cupluri isi vor testa fidelitatea, increderea si speranta ca vor rezista separati pe o insula alaturi de 12 ispite. Nu pierdeti in aceasta seara cea de-a 17 a editie din cel mai asteptat reality-show, de la ora 20:00.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *