Ninja Warrior Romania Episodul 6 – 14 Octombrie 2018

Urmareste chiar aici, emisiunea Ninja Warrior Romania sezonul 1 episodul 6 din data de 14 octombrie 2018 online HD.

Ninja Warrior Romania, este primul format de televiziune unde sute de concurenti traverseaza un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dura provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama. Midoriyama este o structura gigantica de otel pe care doar adevaratii razboinici o pot cuceri dupa ce reusesc sa treaca de toate celelalte trasee. Pentru a-si adjudeca titlul suprem, ei vor fi nevoiti sa escaladeze muntele cu ajutorul unei franghii, iar orice greseala sau ezitare poate duce la esec. Doar cel care va ajunge in varf si va apasa buzzer-ul amplasat pe baza superioara a muntelui va cuceri titlul suprem. Ninja Warrior este o provocare pentru fiecare participant. Sute de concurenti intra in cea mai spectaculoasa competitie, iar tensiunea isi va pune amprenta pe fiecare secunda in care acestia fac totul pentru a-si demonstra ca pot.

Ninja Warrior Romania Episodul 6 - 14 Octombrie 2018
Prezentatorul show-ului de la ProTV va fi Daniel Niţoiu (32 de ani), reporter al Ştirilor Pro TV şi prezentator al rubricii „Vremea“. Daniel a fost şi concurent la emisiunea „Dansez pentru tine“, de la acelaşi post de televiziune, în sezonul 12, unde a dansat alături de Alexandra Mareşi.

Loading...

Telespectatorii vor avea parte de o competitie dinamica, plina de adrenalina, o cursa in care forta, rezistenta, limitele duse la extrem si emotia vor fi elementele cheie.

Formatul, care este unul dintre cele mai de succes din lume, a fost difuzat prima data in Japonia si are amploarea unui eveniment sportiv de talie internationala. Ninja Warrior este un fenomen care a adunat milioane de fani in fiecare tara si care a provocat o adevarata isterie prin grandoarea productiei. Show-ul a cucerit o lume intreaga, fiind produs pana acum in 21 de tari precum: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Australia, Austria, Rusia sau Franta.

EMISIUNEA VA FI DISPONIBILA AICI IMEDIAT DUPA DIFUZARE, ADICA DUPA ORA 21;30

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *