Las Fierbinti Sezonul 14 Episodul 15 din 30 Octombrie 2018

Actiunea se petrece in satul Fierbinti, acolo unde existenta locuitorilor se desfasoara lent, intr-un paradis rural care s-a adaptat, in stil pur romanesc, la vremurile moderne. Viceprimarul Vasile vrea sa ii ia locul actualului primar si se bazeaza pe sprijinul carciumarului Bobita si al prietenului acestuia, Giani, smecherasul tipic de provincie. Celentano, Firicel a lu’ Cimpoaie, Ardiles si Mos Peleus, betivii satului, sunt aparitii colorate si pline de umor.

Urmareste reluarea serialului din Las Fierbinti difuzat astazi 30 Octombrie 2018, Sezonul 14 Episodul 15

Las Fierbinti, este la aceasta ora cel mai urmarit serial din Romania si promite sa aduca cea mai pura comedie de pana acum, daca doriti sa comentati alaturi de noi cele intamplate in cadrul serialului Las Fierbinti acum este momentul potrivit.

De cum îi numeşte vicele Vasile pe locuitorii aşezării, vine autostrada sub forma unui convoi de excavatoare. Asta pentru că, primarului târgului semnase nu un act de înfrăţire cu o localitate din Belgia, aşa cum a crezut iniţial, ci un acord cu constructorul autostrăzii ce urma să treacă prin Fierbinţi.

Loading...

Din distribuţia serialului fac parte Gheorghe Ifrim, Costi Diţă, Mihai Bobonete, Mihai Rait Dragomir, Anca Dumitra, Leonid Doni, Radu Gabriel, Iulian Postelnicu, Mihai Mărgineanu, Adrian Vancica, Mirela Oprişor.

Las Fierbinti este serialul online difuzat de postul ProTv de doua ori pe saptamana. Las fierbinti = comedie, Las fierbinti = umor. Oferim in reluare serialul romanesc Las Fierbinti Episodul 15.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *