Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 14 – 21 Octombrie 2018

Deși Hannelore și Andi au reușit să își creeze un limbaj doar de ei cunoscut, iar plimbările lor în doi au devenit tot mai dese, tânăra aflată în pragul nunții îi face ispitei o mărturisire neașteptată. Într-un moment în care Andi încerca păstreze distanța, după ce acesta a reușit să îl facă gelos, Hannelore a fost cea care a făcut eforturi să îl împace. În ultimă instanță, aceasta a făcut o mărturisire neașteptată. “Nu vreau să îți fac rău… Nu pot să îți pun aici… Îmi dau seama din priviri de multe lucruri, nu cu multă lume mă înțeleg așa”, i-a spus Hane.
Dacă vă întrebaţi cum de blondina este atât de bună la dansurile din buric, cu care i-a zăpăcit pe potenţialii ei pretendenţi, se pare că există şi o explicaţie cât se poate de logică pentru asta.

Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 14 din 21 Octombrie 2018

Ei sunt curajosii pregatiti sa plece pe drumul cunoasterii, stiind ca doar cei ce iubesc vor putea gasi calea inapoi spre partener. In Thailanda, cele mai puternice ispite masculine si cele mai seducatoare ispite feminine asteapta insa sa demaste in cel de-al patrulea sezon ceea ce concurentii ascund adanc in minte si in suflet! La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.

Loading...

Cel mai asteptat sezon de pana acum face senzatie inca din primele episoade. Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 12 continua in aceasta seara de Luni, 8 Octombrie 2018 de la ora 20:00 pe Antena 1. Patru cupluri isi vor testa fidelitatea, increderea si speranta ca vor rezista separati pe o insula alaturi de 12 ispite. Nu pierdeti in aceasta seara cea de-a 12 a editie din cel mai asteptat reality-show, de la ora 20:00.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *