Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 13 – 14 Octombrie 2018

Imi permit sa impartasesc cu voi cateva din parerile mele referitor la acest minunat sezon, cred ca de departe cel mai controversat.
Cati saraca nu stie pe ce lume traieste, are o viata tumultoasa si vulgara inconjurata de umilintele ” iubitului ” baietas de cartier – pumnii lui minte nu are.

Marilena cea mai josnica dintre fete cu o viata plina de “pesti” si fetite la strada dubioasa din punctul meu de vedere – mare lucru sa nu fi experimentat si ea aceasta meserie veche prea stie multe despre acest lucru.

Hannelore mironosita care vrea sa para fata educata, cu o pozitie sociala buna, nepatata dar care are cel mai infect caracter denigrandu-si partenerul la tv cazand in ispita, si care dupa terminarea emisiunii s-a hotarat sa faca nunta si sa-si declare iubire vesnica.

Andreea – nici nu pot s-o mentionez dar o voi face pt a trecut si ea prin emisiune doar asa ca sa faca remarcata la tv prostia omeneasca de parca n-ar fi atatia care ne-o arata zilnic.

Cat despre Mirela – fata credula care a fost greu incercata de viata tot respectul caci s-a trezit la timp si a realizat pt prima oara ca si ea merita sa fie pe primul loc si nu pres de sters pe jos in rest va las si pe voi sa vad daca imi impartasiti aceleasi ganduri sau dimpotriva.

Loading...

Si aceleasi personaje. Deea = Diana = Loredana = Mari. In fiecare sezon a fost o femeie care s-a culcat cu ispita. Altfel nu s-ar mai uita lumea, ca nu mi se pare nimic wow in a vedea 4 cupluri, despartite si cum isi petrec ele cele 20 zile (sau cate vor sta) acolo.

Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 13 din 14 Octombrie 2018

Ei sunt curajosii pregatiti sa plece pe drumul cunoasterii, stiind ca doar cei ce iubesc vor putea gasi calea inapoi spre partener. In Thailanda, cele mai puternice ispite masculine si cele mai seducatoare ispite feminine asteapta insa sa demaste in cel de-al patrulea sezon ceea ce concurentii ascund adanc in minte si in suflet! La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.

Cel mai asteptat sezon de pana acum face senzatie inca din primele episoade. Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 12 continua in aceasta seara de Luni, 8 Octombrie 2018 de la ora 20:00 pe Antena 1. Patru cupluri isi vor testa fidelitatea, increderea si speranta ca vor rezista separati pe o insula alaturi de 12 ispite. Nu pierdeti in aceasta seara cea de-a 12 a editie din cel mai asteptat reality-show, de la ora 20:00.

PARTEA 1 ~ 43 MINUTE

PARTEA 2 ~ 44 MINUTE

PARTEA 3 ~ 56 MINUTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *