Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 11 – 7 Octombrie 2018

Eu nu inteleg cum oameni cu afaceri in spate si cu imaginea de aparat (unii concurenți) semneaza contracte in care li se spune clar ca faptele vor fi denaturate! Si apoi Elena…dupa un contract atat de abuziv de ce ai mai mers ca ispita? Adica wtf? sau ai alte privilegii acolo ca ispita?

Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 11 - 7 Octombrie 2018
Eu chiar mi-am schimbat parerea despre Hanne! si ghici ce ? in bine ! Pentru ca ea pare cea rea dar nu v-ati gândit o clipa ca piate chiar are dreptate si Bogdan desi pare blând si bun in realitatea sa-i creeze probleme??!!! Ok ca a gresit si ea ca nu trebuia sa denigreze in public , dar daca e adevarat tot ce spune de familia lui? Mai ganditi-va … eu una sunt confuza rau cu cuplul acesta.

Loading...

Cand te duci la o emisiune televizata si stii ca o sa te vada o tara intreaga, trebuie sa iti asumi toate consecintele. Ori stai aici si suporti, ori iesi din grup ca nu te tine nimeni cu forta. Sunt oameni care au inteles formatul emisiuniii si stiu ca multe lucruri sunt montate in asa fel incat concurentul sa dea naspa pe sticla, cum ar fi comentariile lui Radu legate de priviri, ganduri etc. Astea sunt interpretabile. Si apoi sunt actiunile fiecaruia in sine, saruturile, sexul. Astea nu le mai poate interpreta nimeni altfel decat ceea ce sunt. Si sunt oameni care inca se lasa influentati de absolut tot ce spune Radu pe fundal si care pierd din vedere unele discordante din filmari incat nu isi dau seama ca sunt montate. Aia e! Circul ieftin se vinde in Romania, voi va duceti si va puneti viata pe tapet, noi ne amuzam pe seama voastra. Asumati-va, strangeti din dinti, cand se termina emisiunea sunteti dati uitarii.

Episodul de astazi, este acum disponibil spre vizonare integral..

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *