Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 10 – 1 Octombrie 2018

Poate mi se pare, dar am o vaga banuiala ca Andreea si Gabi de fapt nu mai formau un cuplu si au venit la emisiune despartiti. Ori e ea prea bleaga saraca, sa nu spun altfel, ca oricum este mai pe treaba ei, dar parca nu exista între ei nici o chimie si el ii vorbea prea urat. Chiar daca ea e mai in lumea ei, dar el nu avea respect faţă de ea. Ceva ceva e cu ei, ceva ciudat.
Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 10 - 1 Octombrie 2018
Andreea intr-adevar e “altfel” dar de cand a aparut in emisiune, m-a distrat copios. E amuzanta cu glumele ei asa ca din topor aruncate. Mie imi place aparitia ei in emisiune. Iar Gabi e alt fenomen. Ma amuza faptul ca are convingerea ca ispita s-a cam indragostit de el. Aici chiar pare naiv. In rest e simpatic si el.

Mirela, pe zi ce trece îmi place tot mai mult. Îmi place ca nu e “oarba” si vede ce doreşte de fapt barbatul de lângă ea. Si nu se minte singură, nu îi cauta scuze si toate cele. Bravo Mirela, esti un exemplu si pt restul fetelor. Sper sa fie la fel de fermă in continuare! Update: Asta e valabil si pt noi, voi fetelor. Trebuie sa ne apreciem mai mult ca femei şi sa ştim ce meritam.

Loading...

Episodul de astazi, este acum disponibil spre vizonare integral..

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *