Fructul Oprit Sezonul 2 Episodul 8 – 17 Octombrie 2018

Astazi urmarim cel de-al 3 lea episod al noului sezon Fructul Oprit, va invitam sa urmariti serialul Fructul Oprit Sezonul 2 Episodul 8 din 17 Octombrie 2018 de la ora 20:00 doar pe Antena 1. Serialul continua cu intamplari neasteptate si in cel de-al 8 lea episod al noului sezon. In serialul Fructul oprit este vorba despre poveste in care personajul principal este iubirea. Iubirea interzisa, iubirea inocenta, iubirea pentru parinti, iubirea cu pacat, iubirea care te face cel mai fericit om de pe pamant. Cum va continua noul sezon si ce noutati apar, ramane sa aflam chiar in aceasta seara de la ora 20:00 numai pe Antena 1.

Asa cum mai sus am specificat, azi are loc cel de-al 8 lea episod al noului sezon Fructul Oprit unde ne asteapta o multime de schimbari senzationale. Intamplari cumplite vor iesi la iveala in Premiera noului sezon din Fructul Oprit. Suspansul creste pe masura ce secrete importante sunt descoperite, dezvaluiri care ar putea schimba radical viata familiei Caragea. Noul sezon al serialului le aduce telespectatorilor o multime de surprize, o distributie formata din actori talentati si apreciati de publicul roman, momente de suspans, povesti de iubire imposibila care se vor impleti cu povestea unui Monte Cristo modern.

Fructul Oprit Sezonul 2 Episodul 8 din 17 Octombrie 2018

Primul sezon a tinut telespectatorii cu sufletul la gura, echipa promite o avalansa de emotii si in cel de-al 2 lea sezon al serialului Fructul Oprit. Putem spune ca s-au tinut de cuvant dupa ce am vazut primele 2 episoade. Actiunea e plasata dupa aproape sase ani de la finalul sezonului 1, iar telespectatorii vor regasi personajele preferate schimbate, dar si personaje noi. Si cel de-al 8 lea episod din noul sezon a starnit curiozitate in randul fanilor serialului, iar multe dintre intrebarile lor isi vor primi raspunsul in cel de-al 8 lea episod, care va avea loc pe 17 Octombrie, de la ora 20.00, mai multe, ramane sa aflam in Sezonul 2 Episodul 8 din Fructul Oprit.

Loading...

Ce alte intamplari ne vor fi aratate in Fructul Oprit Sezonul 2 Episodul 8 din 17 Octombrie 2018, aflam chiar in aceasta seara de la ora 20:00 numai pe antena 1, cu siguranta evenimente incredibile ne vor fi prezentate in noul sezon. Nu ratati un serial fenomen care a facut senzatie in intreaga tara. Astazi urmarim cu totii un nou episod fenomenal.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *