Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 9 – 30 Septembrie 2018

Te invit sa urmaresti numai aici, emisiunea ta preferata Insula iubirii Sezonul 4 Episodul 9 din data de 30 septembrie 2018!
Insula iubirii sezonul 4 ep 9 din 30 septembrie 2018
Un nou concept care a prins la publicul din Romania, emisiunea “Insula iubirii“, este difuzata duminica si luni si aduce un scenariu coplesitor, sezonul asta baietii ispite sunt frumosi rău si parca prea simţiţi. Cum naiba sa nu te atraga si in euforia aia sa pici oleaca. 😂 maxim pana la sarut as pica, la cat de frumosi sunt. Dar nu as pica, eu una, din nemultumire, ci pur si simplu starea de acolo cred, habar n am. Nu stii pana nu anunti. Da, mai bine nu ma duc.

Acum vorbind serios , uitandu ma la tv e una, acolo ar fi altceva iti dai seama. Totusi cunoscandu-ma, nu m-as duce la tv, aia e ideea. Daca nu mi mai ajunge ce am acasa, ma despart, ca sunt tânără.

Loading...

Ai cum sa reziști, dacă ești matur si gândești un pic, ispetele au rol de urmat, dacă ești copil puo botul la teatrul lor, să fiu pe scurt dacă iubești pe cineva cu adevărat nu mergi la emisiune doar sa iti testezi iubita ca vai doamne ai o vacanță gratuita, nu-i așa…tentatia e mare ori unde in lume, daca iubești nu înșeli poate sa fie frumos etc.

Episodul de astazi, este acum disponibil spre vizonare integral..

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *