Exatlon sezonul 2 episodul 15 – 16 septembrie 2018

Mi-a plăcut acest concurs! am înțeles că e un fel de “reality show”, difuzat de o televiziune comercială! dar am văzut atatea comentarii ale unor oamenii extrem de pătimaşi,care au înjurat postul tv, concurenții, s-au înjurat intre ei, de mamă..de ce ??? au fost nişte concurenți la un show tv…unii vor spune, că s-a spus că e concurs sportiv! da, dar totuşi a fost difuzat de o televiziune comercială! da, a fost muuultă publicitate, şi concurenții şi-au vorbit foarte urat uneori, daaarrr…asta aduce audiență…asta e! nu a fost Olimpiada! şi cred că şi concurenții au avut de caştigat:publicitate, bani, oportunități profesionale! eu zic că nu ar mai trebui să se înjure(încă!!!), unii! şi nu e cazul de atata patimă( şi dintr-o parte şi dintr-alta) zic şi eu…aştept sezonul 2! trebuie urmărit doar pt amuzament, părerea mea!
Exatlon sezonul 2 episodul 15 online 16 septembrie 2018
Totul e schimbat in rau! Nu se mai lupta pentru mancare pentru ca au destula,se pare ca au acces si la telefoane si chiar nu putem fi prostiti pe fata pt ca aseara la piscina dupa jocul pt vila s a auzit clar ca razboinicii au telefoanele la ei! Au sampon la discretie le mai lipseste sotul/sotia si deja sunt in vacanta all inclusive! Pacat era un format frumos la inceput,acum e de rahat!

Părerea mea este că exatlon Romania 2018 este un concurs cu probe specifice pentru sportivi.Ca exemplu este Ionuț Sugacevsci sau Vladimir Draghia.Sunt și probe când te leagă la ochi sau anumite probe cu concentrate și gândire.Însă exatlon este bun pentru a te antrena fizic și mental pentru greutățile pe care le poți întâlni în lume și pentru a face ceva periculos.

Loading...

Intra aici pentru a urmari si tu Exatlon Romania sezonul 2 episodul 15 difuzat astazi 16 septembrie 2018 in format complet HD.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *