Suflete tradate Episodul 695 – 28 iulie 2018

Te invit sa urmaresti numai aici, serialul tau suflete tradate episodul 695 din data de 28 iulie 2018!

suflete tradate ep 695
sursa colaj: Ionela Florentina

Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate“, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.
Episodul este acum disponibil spre vizonare cu subtitrare in limba romana.

Loading...

Loading...

2 Replies to “Suflete tradate Episodul 695 – 28 iulie 2018”

  1. Pot sā ştiu şi eu ce cautā colajul realizat de mine, aici? Acum îmi dau seama cā trebuia sā mā semnez pe el ca şi pe celelalte, dar era pentru admina pricipalā agrupului meu. Nu este frumos sā furi. Existā multe aplicații pentru colaje. Fā-ți-le singur/ā. Mācar ar fi trebuit sā scrii sursa de unde ai luat colajul de mai sus.

    1. Buna, scuze, acum am pus sursa pe foto, am gasit-o pe google, nu am stiut ca a fost creat de cineva anume. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *