Suflete tradate Episodul 679 – 12 iulie 2018

Te invit sa urmaresti numai aici suflete tradate episodul 679 din data de 12 iulie 2018!:

suflete tradate ep 679
Gopi este eliberată din închisoare după 10 ani. Aceasta se duce acasă la Urmila și îi întâlnește pe Kokila și Jigar. Ea este șocată să afle că Urmila este bolnavă mental și că Kokila pretinde că este servitoare. Ea este, de asemenea, șocată să afle că Ahem a rupt toate legăturile cu Modis și că el, Meera și Vidya nu mai locuiesc cu ei. Kinjal a divorțat. Aceasta jură că va reunii familia.

Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate“, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

Loading...

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.
Episodul este acum disponibil spre vizonare cu subtitrare in limba romana.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *