Suflete tradate Episodul 662 – 25 iunie 2018

suflete tradate ep 662

Fam Modi află că Vivaan a actualizat locația greșită a lui Paridhi și a făcut un plan să-l prindă. Kokila îi cere lui Vivaan să ia lucrurile lui Paridhi din casa lor. Vivaan îndepărtează hainele lui Paridhi și zmeul făcut de ea.
suflete tradate ep 662
Paridhi il convinge pe Vivaan să viziteze târgul Uttarayan cu ea să inalte zmee. Fam Modis se îmbracă în haine tradiționale de la Rajasthani pentru a vizita târgul. Fața lui Paridhi este acoperită cu un văl, dar Gopi recunoaște brățările lui Kokila, pe care le poartă Paridhi.

Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate”, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.

 

Loading...

Astfel va invit sa sa vedem impreuna cel mai frumos serial indian numai pe lifestyleon.net, blogul tau de suflet si care te tine la curent cu tot ce se intampla in aceasta poveste, cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv.

Suflete Tradate Episodul 662 din 25 Iunie 2018, este disponibil cu subtitrare in limba romana inclusa, fiecare seara.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *