Suflete tradate Episodul 661 – 24 iunie 2018

suflete tradate ep 661

Rezumatul episoadelor 1295-1296 (Ep 661 Romania) din 24.06.2018
suflete tradate ep 661
Ep 1295-Paridhi incearca sa fuga.Kokila ii cere lui Gopi sa nu-si mai faca griji pentru Paridhi.Intre timp, Paridhi reuseste sa se elibereze si incearca sa scape. Insa,Vivaan si Radha dejuca planul ei. Mai tarziu, Gopi descopera ca Vivaan a luat masina lui Ahem fara permisiune.

Ep 1296-Kokila accepta sa o salveze pe Paridhi.Intre timp, Vivaan updateaza locatia falsa a lui Paridhi pe un site de socializare ca sa o deruteze pe Gopi.

Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate”, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.
 
Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.

 

Loading...

Astfel va invit sa sa vedem impreuna cel mai frumos serial indian numai pe lifestyleon.net, blogul tau de suflet si care te tine la curent cu tot ce se intampla in aceasta poveste, cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv.

Suflete Tradate Episodul 661 din 24 Iunie 2018, este disponibil cu subtitrare in limba romana inclusa, fiecare seara.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *