Suflete tradate episodul 647 din 10 iunie 2018

suflete tradate

Rezumatul episoadelor 1265-1266(Ep 647 Romania) din 10.06.2018
Ep 1265-Radha incearca sa-l irite pe Jigar.Gopi ii zice lui Paridhi sa nu-si mai faca griji pentru Jigar.Kinjal o acuza pe Urmila pentru toate problemele din casa Modi.Mai tarziu,Radha incearca sa-l irite pe Jigar dar el se razbuna.Intre timp,Urmila decide sa-i joace o farsa lui Kinjal.Ce planuieste Urmila sa faca?
suflete tradate
Ep 1266-Prietenii Radhei o viziteaza.Familia Modi este uimita sa vada aranjamentele facute de Radha pentru prietenii ei.Kokla decide sa ia actiune impotriva Radhei.Urmila,Kinjal si Madhu viziteaza casa Modi si o umileste pe Radha.Gopi si Kokila fac un plan sa le joace o farsa prietenilor Radhei.O sa reuseasca?

Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate”, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

 

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.

Loading...

 

Astfel va invit sa sa vedem impreuna cel mai frumos serial indian numai pe lifestyleon.net, blogul tau de suflet si care te tine la curent cu tot ce se intampla in aceasta poveste, cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *