Suflete tradate episodul 643 din 6 iunie 2018

Rezumatul episoadelor 1259-1260(Ep 643 Romania) din 06.06.2018
Ep 1259-Radha ii dezvaluie adevarul lui Jigar.Paridhi refuza sa semnze actele de divort.Radha santajeaza familia Modi amenintand ca nu o sa le aduca inapoi pe Meera si Vidya daca Paridhi semneaza actele de divort.Radha dupa dezvaluie adevarul despre Paridhi lui Jigar.Cum va reactiona Jigar la dezvaluirea Radhei?

Ep 1260-Jigar accepta sa se insoare cu Radha.Radha il santajeaza pe Jigar sa se insoare cu ea,si spre surprinderea tuturor,Jigar accepta casatoria ca sa le salveze pe Meera si Vidya.Decizia lui Jigar o supara pe Paridhi.Mai tarziu , Gopi si Kokila decide sa afle unde sunt Meera si Vidya.O sa aibe succes?

Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate”, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

 

Loading...

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.

 

Astfel va invit sa sa vedem impreuna cel mai frumos serial indian numai pe lifestyleon.net, blogul tau de suflet si care te tine la curent cu tot ce se intampla in aceasta poveste, cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *