Suflete tradate Episodul 632 online 26 mai 2018

Radha este insarcinata. Familia Modi este socata sa afle despre sarcina Radhei. Radha grabeste familia Modi sa o accepte. Mai tarziu, Gopi descopera ca Radha vrea sa avorteze.Oare Gopi o s-o informeze pe Kokila despre decizia Radhei in legatura cu avortul?.

Suflete tradate Episodul 632

Kokila e de acord sa o accepte pe Radha. Urmila ii cere iertare lui Gopi pentru relele ei din trecut. Paridhi dovedeste planul Radhei, Kokilei si o avertizeaza pe Radha sa nu santajeze familia Modi. Insa, Radha reuseste sa le convinga pe Gopi si Kokila sa-i accepte copilul nenascut.Ea chiar se muta in camera lui Paridhi. Ce va planui ea de data asta?.
Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate”, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.

Loading...

Astfel va invit sa sa vedem impreuna cel mai frumos serial indian numai pe lifestyleon.net, blogul tau de suflet si care te tine la curent cu tot ce se intampla in aceasta poveste, cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv.

Suflete Tradate Episodul 632 din 26 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv din fiecare seara.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *