Suflete tradate Episodul 628 online 22 mai 2018

Radha creaza probleme. Intre timp,Kinjal si Madhu o consoleaza pe Urmila in legatura cu nunta. Dar Urmila decide sa opreasca nunta. Mai tarziu Roopavati incearca sa creeze neintelegeri intre Kokila si Gopi..

Suflete tradate Episodul 628

Urmila vine la nunta. Kokila ii cere lui Hetal sa nu o oblige pe Gopi sa vina la nunta. Afland despre refuzul Urmilei pentru nunta, Gopi cere copiilor sa o convinga sa vina la nunta. Urmila in sfarsit vine la nunta si binecuvinteaza cuplul. Mai tarziu, Roopavati isi executa planul.
Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate”, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.

Loading...

Astfel va invit sa sa vedem impreuna cel mai frumos serial indian numai pe lifestyleon.net, blogul tau de suflet si care te tine la curent cu tot ce se intampla in aceasta poveste, cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv.

Suflete Tradate Episodul 628 din 22 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv din fiecare seara.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *