Suflete tradate Episodul 627 online 21 mai 2018

Gopi acuzata de furtul inelului.Paridhi vrea o petrecere grandioasa de logodna.Kokila o convinge pe Urmila sa vina la petrecerea de logodna.Mai tarziu,Gopi este ingrijorata cand ea nu gaseste inelul de logodna a lui Paridhi si informeaza familia.Paridhi o banuieste pe Urmila,dar cand ea nu gaseste inelul la ea, o acuza pe Gopi.

Suflete tradate Episodul 627

Jigar si Paridhi sunt logoditi.In timp ce Gopi incearca sa-si dovedeasca nevnovatia , Jigar si Paridhi se logodesc.Ziua urmatoare,Paridhi regreta ca i-a dat lui Jigar o bautura cu drog.Intre timp,Roopavati adauga culoare haldi-ului facut pentru Paridhi,care ii apare iritatie.Inca o data,ea o acuza pe Gopi.
Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate”, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.

Loading...

Astfel va invit sa sa vedem impreuna cel mai frumos serial indian numai pe lifestyleon.net, blogul tau de suflet si care te tine la curent cu tot ce se intampla in aceasta poveste, cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv.

Suflete Tradate Episodul 627 din 21 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv din fiecare seara.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *