Suflete tradate Episodul 626 online 20 mai 2018

Jigar decide sa se insoare cu Paridhi. Decizia lui Jigar sa se insoare cu Paridhi o surprinde pe Kokila. Jai este furios pe Paridhi afland despre faptele ei rele. Chiar daca sunt mirate, Kokila si Urmila sunt de acord ca cei 2 sa se casatoreasca. Gopi si ea sprijina decizia. Insa Urmila este socata sa afle despre casatorie si vrea sa o opreasca.

Suflete tradate Episodul 626

Urmila o confrunta pe Kokila. Paridhi este fericita ca Gopi a acceptat-o. Insa, Gopi o avertizeaza pe Paridhi impotriva sa faca rau familiei ei. Mai tarziu Urmila si Kinjal o confrunta pe Kokila pentru ca a acceptat decizia lui Jigar. Kinjal crede ca Kokila nu ar fi trebuit sa fie de acord cu nunta. Urmila decide sa rupa toate relatiile cu familia Modi.
Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate”, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.

Loading...

Astfel va invit sa sa vedem impreuna cel mai frumos serial indian numai pe lifestyleon.net, blogul tau de suflet si care te tine la curent cu tot ce se intampla in aceasta poveste, cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv.

Suflete Tradate Episodul 626 din 20 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv din fiecare seara.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *