Suflete tradate Episodul 624 online 18 mai 2018

Radha inapoi in casa Modi. Familia Modi descopera ca Paridhi a angajat o servitoare.Intre timp,Radha pretinde ca este Roopavati si deruteaza familia. Ea o impresioneaza pe Paridhi facand toate treburile casei. Kokila, insa o banuieste pe Roopavati si ii cere lui Paridhi sa-i verifice trecutul.O sa afle identitatea lui Roopavati.

Jigar este acuzat.Paridhi creeaza o identitate falsa pentru Roopavati(Radha). In timp ce ii cere bani lui Jigar, Paridhi isi pierde echilibrul si cade. Tatal lui Paridhi si familia Modi il confrunta pe Jigar,presupunand ca el a impins-o. Asta il supara si ajunge sa se raneasca singur.

Suflete tradate Episodul 624

Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate”, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.

Loading...

Astfel va invit sa sa vedem impreuna cel mai frumos serial indian numai pe lifestyleon.net, blogul tau de suflet si care te tine la curent cu tot ce se intampla in aceasta poveste.

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 624 de astazi miercuri 17 mai 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv.

Suflete Tradate Episodul 624 din 18 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv din fiecare seara.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *