Suflete tradate Episodul 623 online 17 mai 2018

Cainii o ataca pe Meethi.Urmila incearca sa-si convinga vecinii ca ea a vazut o maimuta uriasa.Intre timp Paridhi ii numeste pe Sahir si Samar fii ei in fata Savitei si familiei. Intre timp un caine o ataca pe Meethi. In timp ce familia Modi ii ingrijeste ranile un strain drogheaza mancarea care era destinata familiei.

Paridhi angajeaza o servitoare.Paridhi este suparata cand Kokila ii cere sa gateasca pentru famlie. Cand Sahir este ranit Paridhi profita de situatie si-l ingrijeste. Mai tarziu Gopi ii cere sa cumpere niste legume de la piata unde ea salveaza o femeie care a fost batuta de sotul ei si decide sa o angajeze ca servitoare.

Suflete tradate Episodul 623

Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate”, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.

Loading...

Astfel va invit sa sa vedem impreuna cel mai frumos serial indian numai pe lifestyleon.net, blogul tau de suflet si care te tine la curent cu tot ce se intampla in aceasta poveste.

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 623 de astazi miercuri 17 mai 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv.

Suflete Tradate Episodul 623 din 17 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv din fiecare seara.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *