Suflete tradate Episodul 622 online 16 mai 2018

Tatal lui Paridhi este rapit. Paridhi este socata de rapirea tatalui ei Jai Mehta. Ea ii spune familiei Modi despre pretul de rascumparare.Gopi o banuieste pe Paridhi si ii zice lui Ahem sa anunte rapirea la politie. Paridhi insa il deruteaza pe Ahem si o convinge pe Kokila sa plateasca pretul de rascumparare.

Strain in fata casei Modi. Paridhi in mod intentionat imprastie sindoor pe bani.Gopi o acuza pe Paridhi care il confrunta pe tatal ei si ia banii de la el.Paridhi o salveaza pe Gopi sa nu cada. Un strain pazeste casa Modi.Cine este el?

Suflete tradate Episodul 622

Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate”, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.

Loading...

Astfel va invit sa sa vedem impreuna cel mai frumos serial indian numai pe lifestyleon.net, blogul tau de suflet si care te tine la curent cu tot ce se intampla in aceasta poveste.

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 622 de astazi miercuri 16 mai 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv.

Suflete Tradate Episodul 622 din 16 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv din fiecare seara.

Loading...

One Reply to “Suflete tradate Episodul 622 online 16 mai 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *