Suflete tradate Episodul 621 online 15 mai 2018

Paridhi afla ca Jai Mehta, tatal ei a amanetat colierul si se duce sa il scoata inainte ca, Kokila sa afle de fapta lui. In final reuseste sa puna la loc, colierul insa Kokila devine suspicioasa in privinta ei dar cumva a reusit sa o pacaleasca.

Si Hetal isi regaseste bijuteriile lipsa si o anunta pe kokila, in timp ce dhaval este putin suparat de comportamentul fiului sau dand vina pe cele doua femei din casa urmila si sotia sa kinjal.

Suflete tradate Episodul 621

Pentru prima data a rulat pe micile ecrane si a reusit sa isi capteze publicul de toate varstele, serialul “Suflete tradate”, este difuzat zilnic pe Nationaltv si ne aduce un scenariu coplesitor, la inceput prezinta o fata inocenta, devodata si plina de fapte bune, personajul principal Gopi este cea care trece prin toate incercarile vietii si reuseste sa le faca fata, aceasta se casatoreste cu Ahem facand o familie fericita pana cand din nou problemele isi fac aparitia.

Soacra sa, Kokila o femeie care vede in Gopi o copie fidela a sa, si pe care o ajuta mereu si o invata cum sa isi mentina familia unita indiferent de intamplare, Jigar cumnatul ei si Rashi au doi copii gemeni si care fac probleme inca de mici familiei modi. Celelalte personaje care fac parte din poveste sunt Urmila, Kinjal, bunica familiei Baa.

Loading...

Astfel va invit sa sa vedem impreuna cel mai frumos serial indian numai pe lifestyleon.net, blogul tau de suflet si care te tine la curent cu tot ce se intampla in aceasta poveste.

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 621 de astazi marti, 15 mai 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv.

Suflete Tradate Episodul 621 din 15 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv din fiecare seara.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *