Suflete tradate Episodul 620 tradus 14 Mai 2018

Gopi o provoaca pe Paridhi. Paridhi o confrunta pe Gopi pentru ca l-a informat pe tatal ei despre toate ticalosiile ei. Gopi in schimb o provoaca pe Paridhi ca ea va dezvalui adevaratul ei caracter familiei. Si Paridhi jura sa devina parte din familie. Mai tarziu tatal lui Paridhi ii cere lui Gopi sa-i dea o sansa sa dovedeasca.

Suflete tradate Episodul 620

Paridhi o acuza pe Gopi ca a inlocuit colierul familiei cu unul fals.Insa Gopi pledeaza nevinovata si Kokila o crede.Ea o avertizeaza pe Paridhi sa nu o acuze pe Gopi.Mai tarziu Paridhi realizeaza ca tatal ei este vinovatul.De ce a facut el asta?
Vezi un nou episod din serialul Suflete Tradate Episodul 620 incepe in aceasta seara de Luni, 14 Mai 2018 de la ora 19:00 doar pe NationalTv. In serialul de succes Suflete Tradate, este vorba despre povestea a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

Loading...

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 620 de sambata, 14 mai 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv. Sursa: Nationaltv.ro

Suflete Tradate Episodul 620 din 14 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *