Suflete Tradate Episodul 619 HD 13 Mai 2018

Paridhi o confrunta pe Urmila si ii zice lui Gopi ca focul a fost planuit de Urmila.Paridhi planuieste sa o dea afara pe Gopi din casa Modi. Intre timp, Savita o intreaba de relatia lui Paridhi cu familia Modi.Familia Modi decide sa o accepte ca sotia lui Jigar.

Suflete tradate Episodul 619

Ultima sansa a lui Paridhi.Paridhi este incantata sa afle decizia Kokilei si a lui Hetal.Insa,tatal ei incearca sa o convinga sa paraseasca casa Modi ceea ce ea refuza.Jigar nu o accepta ca sotie si ii zice si tatalui ei.
Vezi un nou episod din serialul Suflete Tradate Episodul 619 incepe in aceasta seara de Luni, 13 Mai 2018 de la ora 19:00 doar pe NationalTv. In serialul de succes Suflete Tradate, este vorba despre povestea a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

Loading...

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 619 de sambata, 13 mai 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv. Sursa: Nationaltv.ro

Suflete Tradate Episodul 619 din 13 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *