Suflete Tradate Episodul 618 online 12 Mai 2018

Paridhi vrea ca Gopi sa o accepte ca cumnata.Ea incearca sa-l impresioneze pe Jigar la concursul dandiya dar esueaza. Gopi ii spune ca ea nu o poate inlocui pe Rashi in viata lui Jigar. Mai tarziu Urmila o ajuta pe Gopi sa descopere planul lui Paridhi. Poate ei sa-l strice?

Suflete tradate Episodul 617

Urmila ii zice lui Gopi sa nu participe la concurs, dar Gopi jura sa o demaste pe Paridhi. Paridhi incearca sa o raneasca pe Gopi in timpul dansului, dar sariul lui Gopi prinde foc si Paridhi o salveaza. Mai tarziu Paridhi ii spune lu Gopi ca ea nu s-a ranit in timp ce a salvat-o.
Vezi un nou episod din serialul Suflete Tradate Episodul 618 incepe in aceasta seara de Luni, 12 Mai 2018 de la ora 19:00 doar pe NationalTv. In serialul de succes Suflete Tradate, este vorba despre povestea a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

Loading...

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 618 de sambata, 12 mai 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv. Sursa: Nationaltv.ro

Suflete Tradate Episodul 618 din 12 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *