Suflete tradate Ep 617 Complet 11 Mai 2018

Urmila o va demasca pe Paridhi.Paridhi este furioasa pe Gopi ca a palmuit-o.Urmila pe de alta parte vrea s-o demaste pe Paridhi si accepta sa execute planul lui Gopi.Mai tarziu Paridhi este determnata sa-l inveseleasca pe Jigar si-l convinge sa participe in competitie.Urmila o avertizeaza pe Gopi de subtilitatea lui Paridhi.

Suflete tradate Episodul 617

Gopi o confrunta pe Paridhi.Jigar este furios si incearca sa-l palmuiasca pe Samar cand el afla ca el a folosit gaz pentru ras pe familie dar Paridhi il opreste.Insa Gopi o confrunta ca l-a derutat pe Samar si jura sa o demaste si sa arate adevaratul ei caracter familiei.Intre timp,Samar il convinge pe Jigar sa vina la competitie cu el.
Vezi un nou episod din serialul Suflete Tradate Episodul 617 incepe in aceasta seara de Luni, 7 Mai 2018 de la ora 19:00 doar pe NationalTv. In serialul de succes Suflete Tradate, este vorba despre povestea a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

Loading...

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 617 de joi, 11 mai 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv. Sursa: Nationaltv.ro

Suflete Tradate Episodul 617 din 11 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *