Suflete tradate Ep 613 Tradus 7 Mai 2018

Suflete tradate Episodul 613

Vezi un nou episod din serialul Suflete Tradate Episodul 613 incepe in aceasta seara de Luni, 7 Mai 2018 de la ora 19:00 doar pe NationalTv. In serialul de succes Suflete Tradate, este vorba despre povestea a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

Gopi afla adevarul.Paridhi si Urmila inlocuiesc pisica Savitei cu una asemanatoare.Kokila o lauda pe Paridhi dar Savita refuza sa accepte pisica.Intre timp,Gopi o banuieste pe Paridhi si afla adevarul.Ea decide sa-i zica Kokilei despre asta lasand-o pe Paridhi ingrijorata.Acuzatia lui Gopi o socheaza pe Kokila..

Paridhi o deruteaza pe Kokila.Paridhi reuseste sa stabileasca identitatea pisicii Savitei acuzand-o pe Gopi pentru ca o derutat-o pe Kokila.Asta o supara pe Kokila si ea o ignora pe Gopi.Intre timp Kinjal incearca sa o ajute pe Urmila sa treaca peste trauma mortii lui Rashi.Mai tarziu Paridhi planuieste sa sarbatoreasca Navratri cu familia Modi.

Loading...

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 613 de luni, 7 mai 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv. Sursa: Nationaltv.ro

Suflete Tradate Episodul 613 din 7 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *