Suflete tradate Ep 611 Tradus 5 Mai 2018

Suflete tradate Episodul 611

Vezi un nou episod din serialul Suflete Tradate Episodul 611 incepe in aceasta seara de Duminica, 5 Mai 2018 de la ora 19:00 doar pe NationalTv. In serialul de succes Suflete Tradate, este vorba despre povestea a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

Paridhi suparata pe copii.Kokila ii da voie lui Paridhi sa faca ritualurile Teej dar copii incearca sa-i strice planul de sarbatoare.Intre timp Baa ii aplica mehendi pe mainile lui Paridhi.Mai tarziu familia Modi observa pe Paridhi care incearca sa salveze portretul lui Rashi sa nu cada.O sa accepte Hetal pe Paridhi ca nora ei?.

Politia aresteaza preotul.Copii ii cer iertare lui Paridhi la insistentele Kokilei.Samar il minte pe Jigar ca este bolnav si ii cere sa se intoarca acasa.Mai tarziu,Paridhi il informeaza pe Jigar ca ea o sa viziteze biroul lui.Intre timp Urmila ajunge sa afle despre preotul care o insela.Politia il aresteaza pe preot.

Loading...

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 611 de sambata, 5 mai 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv. Sursa: Nationaltv.ro

Suflete Tradate Episodul 611 din 5 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *