Suflete Tradate Ep. 608 Tradus 2 Mai 2018

Suflete tradate Episodul 608

Vezi un nou episod din serialul Suflete Tradate Episodul 608 incepe in aceasta seara de Duminica, 2 Mai 2018 de la ora 19:00 doar pe NationalTv. In serialul de succes Suflete Tradate, este vorba despre povestea a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

Hetal este furioasa pe Rashi deoarece nu a pregatit micul dejun.Kokila o cearta pe Rashi pentru ca i-a intors vorba lui Hetal.Kokila gaseste copii ca au dureri de stomac.Kinjal ii zice lui Gopi ca Rashi le-a dat voie la copii sa manance din afara casei.

Rashi ii raspunde lui Gopi.Gopi si Kokila o critica pe Rashi pentru neglijenta ei fata de copii.Rashi vorbeste obraznic cu Gopi si asta o infurie pe Kokila.Mai tarziu ea o gaseste pe Meera jucandu-se cu Gopi si Vidya in timpul orelor ei de invatat.Dupa ea o instiga pe Kokila si Hetal impotriva Meerei.

Loading...

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 608 de miercuri, 2 mai 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv. Sursa: Nationaltv.ro

Suflete Tradate Episodul 608 din 2 Mai 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *